UPDATE 6 november 2021


Helaas moeten we mededelen dat we genoodzaakt zijn om vanaf maandag 8 november bij toegang tot Fitmix te controleren op het Corona toegangsbewijs. Dit conform de nieuwe landelijke maatregelen welke ons opgelegd worden door de overheid en gemeente Heerlen. Dit betekent dat je alleen nog binnen mag als je volledig gevaccineerd bent, een herstelbewijs hebt of negatief getest bent. Dit geldt ook voor ouders en publiek. 


 Hieronder de belangrijkste vragen & antwoorden: 

 1. Dien ik de QR code elke keer te scannen? 

 Ja. Het opslaan van deze gegevens is verboden volgens de privacy wet. 

 2. Moet ik een mondmasker dragen?        

 Nee, Indien je een groene QR code gebruikt vervalt de mondmaskerplicht voor sporters. 

 3. Wat is er nog nieuw vanaf 8 november? 

 5 Minuten voor aanvang van elke les zal onze voordeur geopend worden en zal elke bezoeker (18+jaar) gecontroleerd worden op een geldige QR code en corona gezondheidscheck. Het gebouw verlaten na afloop van de les gebeurd via onze achterdeur. Kom dus niet te vroeg en heb begrip voor de tijd die deze extra handelingen de instructeur kosten. 

 4. Wat gebeurd er als ik niet gevaccineerd ben? 

 We vinden het heel erg vervelend dat ons deze maatregelen zijn opgelegd! Ons doel is om iedereen fit en gezond te houden, maar we zullen ons aan deze maatregelen moeten houden. We hopen dan ook dat sporters die niet gevaccineerd zijn zich regelmatig willen laten testen. 

 Betekent deze nieuwe regel dat je tijdelijk niet kunt komen sporten? Stuur dan een mail naar info@fitmix.nl of neem contact met ons op 0641186129. 

 Stay Fit, Stay Safe, sportieve groetjes, team Fitmix 


 Nadere info en regels: 

Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport 

NOC*NSF: https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-en-sport-veelgestelde-vragen
 
 
 
 
E-mailen
Bellen